
- مشاهده نقد و بررسی فیلمIMDB
- تاریخ ارسال : دوشنبه 13 آبان 1398 ساعت 7:0
- منتشر کننده : سروشی ها
- ارسال توسط : س.م.م
- تعداد دانلود : 99 بار
- تعداد کامنت ها : 0 کامنت - مشاهده کامنت ها
- دانلود زیرنویس فارسی
طرز تهیه پیتزای اسپاگتی ، آموزش پخت و آماده سازی پیتزا اسپاگتی فوق العاده خوشمزه و دلچسب، طرز تهیه پیتزای اسپاگتی یک غذای متفاوت و بسیار لذیذ، دستور آشپزی
آموزش پخت و آماده سازی پیتزای اسپاگتی فوق العاده خوشمزه و دلچسب
طرز تهیه پیتزای اسپاگتی یک غذای متفاوت و بی نهایت لذیذ
پیتزا یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی در دنیا به حساب می آید که به شیوه های مختلف و با مواد اولیه متفاوتی مانند گوشت، مرغ، سوسیس، کالباس، تن ماهی، سبزیجات و غیره تهیه و سرو می گردد. بر طبق یکی از افسانه های معاصر، نمونه اولیه پیتزا یعنی پیتزا مارگاریتا، در سال 1889 اختراع شد. زمانی که کاخ سلطنتی کاپودیمونته از آشپز خود رافائل اسپوسیتو خواست تا به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا پیتزایی درست کند. از میان سه نوع پیتزای تهیه شده توسط او، ملکه پیتزایی که از سه رنگ پرچم ایتالیا شامل گوجه نماد رنگ قرمز، ریحان نماد رنگ سبز و پنیر موتزارلا نماد رنگ سفید تهیه شده بود را شدیدا ترجیح داد. ظاهرا این نوع پیتزا پس از آن تحت عنوان پیتزا مارگاریتا نام گذاری شد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه پیتزای اسپاگتی فوق العاده خوشمزه و متفاوت را آموزش دهیم. هم اکنون شما می توانید برای دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…
آموزش پخت و آماده سازی پیتزا
مواد لازم برای تهیه پیتزای اسپاگتی:
پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده 2 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
اسپاگتی 500 گرم
سیر رنده شده 1 حبه
قارچ به میزان دلخواه
نمک 1/4 قاشق چای خوری
سوسیس پپرونی خرد شده 300 گرم
ریحان خشک 1/4 قاشق چای خوری
پونه خشک 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه پیتزای اسپاگتی:
ابتدا فر را بر روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرفی بزرگ را تا نیمه آب کنید و کمی نمک به آن اضافه نمایید تا زمانی که به جوش بیاید، سپس اسپاگتی ها را اضافه کنید و به مدت 8 الی 10 دقیقه زمان دهید تا به خوبی پخته شوند. سپس آن ها را آبکش کنید. بعد از آن قارچ و سوسیس را کمی در روغن تفت دهید. حال در این مرحله در ظرفی بزرگ، تخم مرغ را هم بزنید سپس شیر، 1/2 فنجان پنیر موتزارلا، نمک، قارچ، سوسیس و سیر را اضافه کنید و به هم بزنید. حال این ترکیب را به اسپاگتی های پخته شده اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید. در ظرف مخصوص فر، به میزان مساوی از مواد را ریخته و پخش کنید سپس به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این زمان پیتزا را از فر خارج نمایید و پونه کوهی، ریحان و 1 و 1/2 فنجان باقی مانده پنیر موتزارلا را بر روی آن بپاشید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. در نهایت ظرف را از فر خارج کرده و پیتزا را برش دهید و سپس آن را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان
نکته: این میزان از مواد اولیه برای حدودا 5 نفر کافی می باشد.
منبع: دوستی ها