
- مشاهده نقد و بررسی فیلمIMDB
- تاریخ ارسال : یکشنبه 12 آبان 1398 ساعت 15:0
- منتشر کننده : سروشی ها
- ارسال توسط : س.م.م
- تعداد دانلود : 103 بار
- تعداد کامنت ها : 0 کامنت - مشاهده کامنت ها
- دانلود زیرنویس فارسی
طرز تهیه تارت اسفناج ، آموزش طرز تهیه تارت اسفناج یک غذای متفاوت و بسیار خوشمزه، روش آماده سازی تارت سبزیجات خوش طعم و دلچسب، آموزش آشپزی مدرن، غذاهای فرنگی
آموزش طرز تهیه تارت اسفناج یک غذای متفاوت و بسیار خوشمزه
روش آماده سازی تارت اسفناج خوش طعم و دلچسب
تارت در اصل نوعی شیرینی است که معمولا از مواد پر کننده برای پوشش آن استفاده می شود. روی تارت ها باز است و از ماده اصلی شیرینی یعنی خمیر تشکیل نشده است. ماده روکش یا پرکننده تارت ها ممکن است شیرین مانند انواع میوه و یا نمکی و غیرشیرین مانند مرغ، میگو، سبزیجات و غیره باشد. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل میآید. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای انواع غذاها به کار برده می شود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه تارت اسفناج فوق العاده خوشمزه و لذیذ را آموزش دهیم. هم اکنون شما می توانید برای دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…
آموزش طرز تهیه تارت
مواد لازم برای خمیر تارت :
آرد 170 گرم
نمک نوک قاشق چای خوری
آب سرد 4 قاشق غذاخوری
شکر نصف قاشق چای خوری
کرهی سرد 100 گرم
مواد لازم برای تهیه مایه اسفناج:
اسفناج 500 گرم
خامه 200 میلیلیتر
پنیر سفید 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پنیر چدار رنده شده 1 لیوان
پیازچه 3 ساقه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه تارت اسفناج:
ابتدا آرد، کره، نمک، آب سرد و شکر را در ظرفی مناسب ریخته و خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر تارت آماده شود. سپس ظرف خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم بعد از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه در دمای محیط قرار میدهیم سپس خمیر را به وسیله ی یک وردنه باز کرده و داخل قالب مخصوص تارت قرار میدهیم و لبه های خمیر را به دیواره قالب فیکس می کنیم و اضافه خمیر را که از لبه قالب بیرون مانده است را برش می زنیم و به وسیله یک چنگال کف خمیر تعدادی سوراخ ایجاد می کنیم تا خمیر هنگام پخت، پف نکند. حال برای تهیه مخلوط اسفناجی ابتدا، تخم مرغ ها و خامه را در ظرف مناسبی به خوبی با هم می زنیم تا یک دست شود سپس پنیر سفید و پنیر چدار را اضافه کرده و مخلوط میکنیم در مرحله بعدی نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کرده و در آخر نیز پیازچه خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در نهابت مایه اسفناج را روی تمام سطح خمیر تارت پخش و یک دست می کنیم سپس قالب را به مدت 45 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار میدهیم. تارت خوشمزه ما آماده است می توانید آن را به صورت داغ و یا گرم سرو کنید. نوش جان
منبع: دوستی ها