X میرنیوز نکس وان کلیپ ویدیاب کلیپ جدید ویدجین

سروشی ها

http://www.soroushyha.ir/

آموزش خورش اصیل ومعروف گیلان مرغ ناردونی مناسب شب یلدا

آموزش خورش اصیل ومعروف گیلان مرغ ناردونی مناسب شب یلدا خورش ناردون، خورش ناردونی یا مرغ ناردونی همه از اسم‎های یک غذای لذیذ محلی شمالی است که با شروع فصل ان...آموزش خورش اصیل ومعروف گیلان مرغ ناردونی

آموزش خورش اصیل ومعروف گیلان مرغ ناردونی مناسب شب یلدا خورش ناردون، خورش ناردونی یا مرغ ناردونی همه از اسم‎های یک غذای لذیذ محلی شمالی است که با شروع فصل ان...آموزش خورش اصیل ومعروف گیلان مرغ ناردونی

جدید ترین مطالب سایت

Last posts
آموزش خورش اصیل ومعروف گیلان مرغ ناردونی مناسب شب یلدا
خلاصه داستان :

آموزش خورش اصیل ومعروف گیلان مرغ ناردونی مناسب شب یلدا خورش ناردون، خورش ناردونی یا مرغ ناردونی همه از اسم‎های یک غذای لذیذ محلی شمالی است که با شروع فصل ان...

آموزش خورش اصیل ومعروف گیلان مرغ ناردونی مناسب شب یلدا خورش ناردون، خورش ناردونی یا مرغ ناردونی همه از اسم‎های یک غذای لذیذ محلی شمالی است که با شروع فصل انار بیشتر طبخ می‎شود. البته قابل ذکر است خورش ناردون در تمام فصول سال قابل طبخ است، معمولا در خطه شمال کشور دانه انار خشک شده برای مصارف مختلف عرضه می‎شود. خورش ناردون یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که بیشتر به غذای شب یلدا شمالی معروف است. البته این غذا در نقاط مختلف شمال کشور نیز با نام‎های مختلفی مثل : سیر انار یا پیاز انار تهیه می‎شود. معمولا بصورت رسمی یا برای مجالس از گوشت اردک یا غاز برای طبخ این خوراک استفاده می‎شود اما بصورت عام از مرغ بیشتر استفاده می‎کنند. کلمه ناردون به معنای “دانه انار” می‎باشد و اسم محلی این غذا “کرک انار تیم پهلو” است که به خاطر سخت بودن تلفظ آن به خورش ناردون معروف شده است. همانطور که می‎دانید دستور تهیه آشپزی مخصوصا غذاهای محلی در هر آبادی یا حتی هر خانواری متفاوت است، اما در این مطلب سعی کرده‌ایم دستور تهیه مطلوب‌تری را منتشر نماییم. مواد لازم : (برای ۴ نفر) مرغ متوسط ۱ عدد (از اردک یا غاز هم می‎توانید استفاده کنید) انار ترش یا ملس ۳۵۰ گرم پیاز متوسط ۳ عدد رب انار ۲ قاشق غذاخوری شکر به مقدار لازم سیر ۳ الی ۴ حبه نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم دستور تهیه : مرغ رو با یکی دو حبه سیر و آب و نمک فلفل بگذارید بپزد و در آخر پخت مرغ باید به اندازه نصف مقداری که آب ریخته‎اید، آب داشته باشد و خشک نشود، چون از آب آن درون خورش می‎توان استفاده کرد. اگر از اردک یا غاز استفاده می‎کنید اول باید غاز یا اردک را درون روغن با حرارت ملایم سرخ کنید و بعد بگذارید با ۳–۴ حبه سیر و ادویه بپزد. پیاز را خیلی ریز خورد کنید و سرخش می‌کنید. می توانید بنا به ذائقه ۵–۶ عدد آلو هم به پیاز داغ اضافه کنید. (البته بعد از اینکه آلو را خیس کردید) زردچوبه را به پیاز داغ اضافه کنید. انار را هم اضافه کنید و تفت بدهید و بگذارید کمی تفت بخورد تا رنگ انار تیره شود. بعد از چند دقیقه حالا آب مرغ را به مواد اضافه کنید و حرارت را کم بنمایید تا آرام بپزد. نیم ساعت زمان که گذشت، نمک و فلفل رو اضافه کنید. ترشی غذا رو اندازه بگیرید اگه خیلی ترش بود رب انار اضافه نکنید اگه ترش نبود می‎توانید ۱ قاشق غذاخوری رب انار را با ۲ قاشق غداخوری شکر مخلوط کرده و به خورش بیافزایید. رب انار غذا ر غلیظ‎‎تر می‎کند. اکنون مرغ را به خورش اضافه کنید اگه آب کم بود یک استکان آب جوش به آرامی اضافه کنید و بگذارید تا خوب بپزد و جا بیفتد. لازم به ذکر است اردک و غاز زمان بیشتری برای طبخ نیاز دارد. نمک فلفل را هم به اندازه اضافه کنید. خورش ناردون آماده است. نوش جان

توضیحات / دانلود گزارش کد : 1093

اخبار سینما

اخبار سینمای داخل و خارج

250 فیلم برتر

250 فیلم برتر از نگاه سایت imdb

نقد و بررسی

نقد و بررسی بهترین فیلم های جهان